tisdag 25 januari 2011

Livrädd....

Igår kväll togs hästarna in efter mörkrets inbrott, alla hästar kom in, men inte JOKER!!!!
Snacka om livrädd när stallägaren ringer och säger att Joker inte kom in, och han är på väg ut i hagen för att leta, med strålkastare, på med kläderna och iväg med pannlampa. Förstår ni vilka tankar som far omkring i huvudet innan, har han rymt eller har han gått omkull, ligger han någonstans och kan inte komma upp, vad f....n har hänt???
Nå, när jag kom ner till stallet så hade han kommit fram, väldigt upprörd rusar in i stallet, går nästan omkull i gången, in i boxen och börjar äta. Det troliga är nog att det varit en älg eller liknande som besökt hagen och skrämt honom, men det kan man bara gissa, han vill inte berätta vad som hände!!?? I alla fall så var han helt oskadd och lugnande ner sig snart, PUUH!!! Tack och lov....

2 kommentarer:

  1. Ojdå... men han kan ju helt enkelt bara ha missats att de andra gick in och när han upptäckte det så blev han vääääldigt upprörd. ;-) Vi har våra hästar ute tills vi kommer på kvällarna nu och det funkar jättebra. men så är de 2 st som håller varandra i sällskap. (Trots att Frasse struntar högaktningsfullt i om han blir ensam i hagen så länge det finns mat där ute) ;.-)

    SvaraRadera
  2. Den som kommer in sist av våra är alltid väldigt upprörd, jagar runt hagen och förmodligen tror de att maten är slut när de väl kommer in.
    /anders

    SvaraRadera