måndag 13 juni 2011

Tävling på Johannesberg.

En ny rosett in-kammad i maratonkörningen, clearround, (heter det så) riktigt rolig körning, Joker är superbussig,
första gången i vattenhinder, men han kom igenom två gånger, ganska långsamt men ändå, nästa gång blir det snabbare tempo i hindret, sträckorna var perfekt tempo. Vilka snälla människor det finns på tävlingsområdet, vi saknade säkerhetsvästar vid funk-kontrollen och det blev stopp, vi skrittade ner till målområdet och där erbjöd sig de som gick i mål att låna ut sina västar till oss, när vi sedan travar mot start så säger startmannen 5, 4, 3, 2, 1, och det blev en flygande start. Trevliga kusk-kamrater. Stort tack till dessa. dressyren blev bättre än förra gången men inget bra resultat, träning är vad som gäller. Ha det........

3 kommentarer:

  1. Hej Pelle,
    Jag tycker ni va skitsnygga oavsätt vad domaren tyckte. Har ni inga bilder? Om inte tror jar Torill har någon. Nästa gång ni kör i dom kläderna får ni låna en vagn i samma färg av mig. Vi köpte våra västar från washap.se (anneli) dom är anpassade för körning med lite kortare rygg.
    //Perre

    SvaraRadera
  2. Titta på www.kuttzmannvagnarsverige.se så ser du färg och modell.

    SvaraRadera
  3. Jag tycker det är SÅ kul att ni tävlar och att ni kom i uniform var bara en KLAR fördel !!! Lycka till vidare, hoppas vi ses på träning/tävling snart igen.

    SvaraRadera