måndag 14 maj 2012

Höll lektion och det blev jättesuccé har nog värvat 3 kuskar framöver. Lyckat med genomgång av selens alla delar och funktion, töm-körning, säkerhet m.m. Och prova-på körning med Joker, han är en pärla. Det avslutades med fika och diplomutdelning.
Snart dags för tävling i Johannesberg igen. Skall bli roligt trots att det är långt att resa med häst. Får se om det blir alla tre disciplinerna, har inte bestämt detta ännu.

2 kommentarer:

  1. Oh kul att du värvar.. :))) Hoppas vi alla kommer till start i Joh.berg och att vi ses där. Vi funderade på om ni ville komma och hälsa på med Joker någon helg. Då sover både ni och hästen över så kan vi köra dressyr och precision tillsammans. Kolla upp hurvida du får köra 3 dicipliner på en 2-dagars när du tävlar i Lokal LA. Jag är lite osäker på hur reglerna ser ut. Kika i TR.
    Tjo Torill

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det skulle vara jättetrevligt att ta med sig vagn och Joker över en helg och köra lite borta, bra miljöträning. Sedan att få se hur ni har det, innan ni flyttar, det gäller bara att hitta en helg som passar. Ha det vi syns.

      Radera